• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۹/۰۳
فراخوان ساخت دستگاه انكوباتور دارویی با توانایی اتصال به سامانه دارویی بیمارستان

باتوجه به شرایط نگهداشت داروها و همچنین وجود خطاهاي دارودرماني که نقش زيادي در ايجاد مشکلات درماني براي بيماران و به تبع آن شبکه درماني کشور وجود دارد، اين خطاها ممکن است در هر مرحله از توليد تا مصرف دارو رخ دهد. دستگاه‌هاي انکوباتور های دارویی (توزيع خودكار دارو) براي رفع مشکلات ناشي از نحوه سفارش، تجويز، توزيع و مصرف دارو طراحي و ساخته شده‌اند و بنابراين انتظار مي‌رود که استفاده از اين سيستم‌ها منجر به کاهش خطاهاي پزشکي خصوصا در زمينه دارودرماني شوند.

بنابراین، با توجه به پیشرفت های روز دنیا در ساخت یخچال ها ،انکوباتورها، کول باکس ها و ترالی های دارویی هوشمند، مرکزرشد دانشگاه علوم پزشکی قزوین طی فراخوانی اقدام به جذب ایده از سوی دانشجویان، کارمندان، اعضای هئیت علمی و شرکت های فناور در رابطه با ساخت انکوباتور دارویی هوشمند و رفع این نیاز با درنظر گرفتن تمهیداتی نموده است.

از کلیه علاقمندان دعوت می شود در این فراخوان شرکت نمایند.

مهلت ارسال ایده به مرکز رشد 15 آذرماه 1400

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با تلفن 02833364517 و 02833348439 و یا آدرس پستی markazroshd.qums@gmail.com تماس بگیرید.

لطفا ایده های خود را در قالب فرم زیر تکمیل و به آدرس پستی markazroshd.qums@gmail.com ارسال نمایید.

دریافت فرم ایده

دریافت پوستر