• ساعت : ۱۲:۲۷
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ 
  • کد خبر : ۳۶۳۹۲
رویداد استارتاپی نوآوری با طعم سلامتی روز یكشنبه مورخ 1403/12/05 برگزار شد

رویداد استارتاپی نوآوری با طعم سلامتی روز یکشنبه مورخ 1403/12/05 با شرکت جمعی از نمایندگان صنایع، معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، شرکت های فعال در عرصه مواد غذایی همانند ستاره ماهور مهر (تولید کننده سراب آلبالو و انجیر)، دانژه آریا(تولید کننده نوشیدنی ها در طعم های مختلف)، شیرین گستر اصیل قزوین (تولید کننده انواع باقلوای بدون قند حاوی استویا) و صدا و سیما برگزار گردید. افتتاحیه رویداد با سخنرانی دکتر سید مهدی میرهاشمی (معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه) و سرکار خانم دکتر نیلوفر ناظری (رئیس مرکز رشد دانشگاه) آغاز شد و در ادامه خانم دکتر میترا امین لو (رئیس گروه مدیریت دانش و تجاری سازی علم و نوآوری تحقیقات سیاست علمی کشور ) در رابطه با بحث ثبت اختراع و تجاری سازی محصولات بیاناتی ارزشمند ارائه نمودند. درادامه رویداد 13 تیم که ایده آنها در رویداد فوق بررسی و جهت ارائه تایید شده بود به مدت 5 دقیقه به صورت حضوری برای داوران نموده و داوری شدند. محصولات این تیم ها شامل: پنیر پروسس فرآوری شده با پودر فلفل سیاه، تولید ماست پروبیوتیک دهان برای کودکان، اپلیکیشن کوچینگ کنترل وزن  با محوریت تغذیه شخصی سازی شده با کمک هوش مصنوعی،هلث کیک ویژه ورزشکاران، سوپرفود در یک قاشق: اسپرید انجیر، زیتون و کینوا، غنی شده با ویتامین D3، ترشی تخمیری حاوی فولیک اسید، اپلیکشین کنترل دورریز غذایی به نام "همسفره"، ماچاموچی با پروتئین بالا ویژه ورزشکاران، تولید پک پروتئین بار و سوپرمافین فراسودمند، ساخت ساشه های پروبیوتیک جهت افزودن به نوشیدنی، تولید پاستیل با استفاده از  جلبک اسپرولینا  به عنوان منبع طبیعی مواد مغذی،تولید پودر و قرص شیر شتر طعم‌دار، تولید پودر و قرص شیر شتر طعم‌دار بود.

در ادامه رویداد یک مسابقه ساخت دسر با 4 شرکت کننده برگزار گردید که در ادامه رویداد مخترع شو در روز سه شنبه 1403/12/21 از نفرات برگزیده رویداد نوآوری با طعم سلامتی و مسابقه ساخت دسر تجلیل بعمل می آید.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.9.0
    V6.1.9.0