نهمین همایش بین المللی مدیریت بیمارستانی
نهمین همایش بین‌المللی مدیریت بیمارستانی به عنوان بزرگترین گردهمایی سالیانه مدیریت بیمارستانی، روزهای 29 و 30 شهریورماه امسال در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش وب‌دا، در این همایش بزرگ تجربه‌های موفق داخلی و بین‌المللی در حیطه مدیریت بیمارستان‌ها به بحث و تبادل نظر گذاشته خواهد شد.
حضور اساتید بین‌المللی از بیمارستان‌های مطرح جهان، ارائه تجربه‌های موفق داخلی در قالب سخنرانی و کارگاه، سمینار تخصصی همزمان و همچنین کارگاه معرفی نوآوری‌های جدید در حوزه تجهیزات از جمله ویژگی‌های ممتاز نهمین همایش بین‌المللی مدیریت بیمارستانی است.
 از مهم‌ترین اهداف برگزاری این همایش می‌توان به کارکرد آموزشی آن در ارتقاء دانش روز و ارائه تجارب موفقیت‌آمیز به شرکت‌کنندگان اشاره نمود. هم‌چنین در خلال برگزاری، با توجه به حضور اقشار مختلف حوزه مدیریتی، فرصتی جهت ارائه پیشنهادات و انتقادات، برنامه‌ها و راهکارهای بهبود کیفیت و عملکرد به سیاست‌گذاران نظام سلامت کشور خواهد بود.
با نگاهی مختصر به هشت دوره برگزاری «همایش بین‌المللی مدیریت بیمارستانی» می‌توان به سیر رشد این حرکت علمی پی برد؛ در ضمن حضور فعال دانشگاه‌های معتبر کشور و همچنین انجمن‌های اصلی این حوزه مانند انجمن علمی اداره امور بیمارستان‌ها، بار علمی این برنامه را دوچندان نموده است.
سخنرانی بیش از 70 سخنران بین ‌المللی در 8 دوره قبلی این برنامه توانسته است این همایش را به عنوان یک برنامه معتبر بین‌المللی در کشورهای منطقه و آسیا مطرح نماید.
با توجه به استقبال گسترده روسا و مدیران بیمارستان‌های کشور از این رویداد بزرگ بین‌المللی، سعی شده است تا بیشتر تمرکز بر افزایش کیفیت سخنرانی‌ها و کارگاه‌های جانبی، برگزاری کارگاه‌های نیم روزه کاربردی در حاشیه همایش برای مدیران ارشد و میانی بیمارستان‌ها و افزودن کارگاه تخصصی مدیریت کارآمد تجهیزات پزشکی قرار گیرد.
این همایش شامل سخنرانی‌های کلیدی و بین‌المللی، کارگاه‌های آموزشی، امکان ارسال مقالات، امکان ارسال تجارب موفق مدیریتی، همراه با امتیاز بازآموزی و همچنین نمایشگاه جانبی فناوری پیشرفته بیمارستانی خواهد بود.
یادآور می‌شود، نهمین همایش بین‌المللی مدیریت بیمارستانی با محوریت«مدیریت منابع بیمارستانی و مدل‌های شراکتی» توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انجمن علمي اداره امور بيمارستان‌ها، موسسه بین‌المللی مدیریت و توسعه سلامت و ديگر دانشگاه‌هاي علوم پزشکي کشور و با حضور 6 استاد معتبر بین‌المللی و 1500 نفر از سیاست‌گذاران بهداشت و درمان، مدیران ارشد دانشگاه‌های علوم پزشکی، مدیران ارشد بیمارستان‌ها و مدیران تجهیزات پزشکی کشور برگزار می‌شود.

تعداد بازديد اين صفحه: 65542
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53434497 تعداد بازديد زيرپورتال: 158007 اين زيرپورتال امروز: 87 سایت در امروز: 22636 اين صفحه امروز: 24