وبینار آشنایی با تکنیک های راه اندازی کسب و کارهای حوزه سلامت
دفتر مالکیت فکری و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین با همکاری کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی و بنیاد ملی نخبگان استان قزوین در نظر دارد وبیناری با عنوان «وبینار آشنایی با تکنیک های راه اندازی کسب و کارهای حوزه سلامت» در تاریخ 27 و 28 شهریورماه 1400 ساعت 17 برگزار نماید.
در این وبینار که با تدریس جناب آقای دکتر ابوالفضل صلواتی زاده (دکتری حرفه ای مدیریت کسب و کار) برگزار می گردد، به نحوه آشنایی با استارت‌آپ ویکندها، تکنیک های خلق ایده و بازبینی و امکان سنجی اولیه ایده ها، معرفی نکات اساسی و بررسی روش های ناب راه اندازی استارتاپ و معرفی گام های اساسی و نحوه تجاری سازی محصولات دانش بنیان در راه اندازی کسب و کار پرداخته خواهد شد. لازم به ذکر است هزینه برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین ۱۰ هزار تومان و برای سایر شرکت کنندگان ۲۰ هزار تومان می باشد.

جهت دریافت پوستر وبینار کلیک نمایید.
جهت شرکت در وبینار به آدرس زیر مراجعه نمایید.

آدرس ربات تلگرامی جهت ثبت نام:
@qums_registerbot