بازدید دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از مرکز رشد فناوری های زیست پزشکی دانشگاه

در تاریخ 17 تیر 99 معاون علمی و فناوری رئیس جمهور جناب آقای دکتر سورنا ستاری از مرکز رشد فناوری زیست پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین بازدید و از نزدیک با فعالیت های پزوهشی و تحقیقاتی این مرکز آشنا شد.

در این بازدید دکتر هدایت الله جمالی پور، استاندار قزوین و دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز حضور داشتند  و به همراه دکتر ستاری از شرکت های مختلف و دانش بنیان فعال در حیطه زیست پزشکی بازدید نمودند.

لازم به ذکر است مرکز رشد دانشگاه دارای 3 شرکت و 4 محصول دانش بنیان می باشد.

همچنین غرفه اختراعات ثبت شده فناوران دانشگاه در مرکز رشد فناوری زیست پزشکی مورد توجه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور قرار گرفت و ایشان در گفتگو با مخترعان بر حمایت از تولید داخل و جهش در علم پزشکی تاکید کرد.

گفتنی است، علاوه بر استاندار و سرپرست دانشگاه، معاونین استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و بودجه استان، معاونین دانشگاه و مدیران روابط عمومی استانداری و دانشگاه علوم پزشکی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور را در این بازدید، همراهی نمودند.