شرکت یاس پردیس دارو دانش بنیان شد

پس از بررسی کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان، شرکت یاس پردیس دارو در تاریخ 20 خرداد 1399 به جمع شرکت های دانش‌بنیان پیوست.

جناب آقای مهندس محسن حاتمی به عنوان مدیر عامل، شرکت یاس پردیس دارو را در سال 1393 تاسیس و در همان سال در مرکز رشد فناوری های زیست پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین مستقر گردید. حوضه فعالیت های این شرکت محصولات سلامت محور از قبیل مواد اولیه دارویی ، داروی نهایی ، انواع مکمل ها و محصولات آرایشی بهداشتی می باشد. این شرکت توانست در سال 1399 از معاونت علمی ریاست جمهوری، نشان دانش بنیان بودن را دریافت نماید.

با شیوع بیماری کرونا در سطح جهان و در نتیجه ایران، جهت کنترل و جلوگیری از اپیدمی این بیماری از معاونت غذا و دارو استان قزوین، مجوز تولید انواع ضد عفونی برپایه الکل و پایه هیدروژن پراکسید فعال و پایدار به همراه ترکیبات آمونیوم چهار تایی را دریافت نمود. درحال حاضر بر روی نسل جدیدی از ضد عفونی کننده ها با زمان اثر طولانی و همچنین ضد عفونی هایی که با فناوری فوتوکاتالیستی حساس به طیف فرابنفش بتواند مولکول ها، ویروس ها و میکروب های مضر را تجزیه و میکروارگانیسم ها را نابود کند، مطالعه می کند.

خوشبختانه نمونه ضد عفونی کننده با زمان اثر طولانی ساخته شده و در حال انجام و اخذ آزمایشات مربوطه می باشد.

امید است این رویداد گامی در جهت پیشرفت محصولات ارائه شده و کسب رضایت بیشتر مشتریان باشد.

شرکت دانش بنیان بر اساس قانون حمايت از شركت‌ها و مؤسسات دانش بنيان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات این‌گونه تعریف شده است:

شرکت یا موسسه خصوصی یا تعاونی که به منظور هم‌افزايی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و كاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری سازی نتايج تحقيق و توسعه (شامل طراحی و توليد كالا و خدمات) در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ويژه در توليد نرم افزارهای مربوط تشکیل می شود.