برگزاری اولین جلسه شورای فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین در سال 1399

اولین جلسه شورای فناوری دانشگاه با حضور سرپرست محترم دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری، معاون توسعه مدیریت منابع، مدیر فناوری و سایر اعضای شورای فناوری در روز دوشنبه مورخ 19 خرداد 1399 در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر نجفی پور مدیر فناوری دانشگاه اطلاعات و آماری را درخصوص فناوری در جهان، ایران و دانشگاه علوم پزشکی قزوین ارائه نمودند. در ادامه پس از بحث و تبادل نظر مواردی چون خرید نمونه محصول اولیه از فناوران، بخشودگی مقداری از تسهیلات اخذ شده توسط فناوران بر اساس مصوبات قانونی و مصوبه شورا مورد تصویب شورای فناوری قرار گرفت. در ادامه آقای مهندس خاکباز معاون پژوهشی و رئیس تجاری سازی جهاد دانشگاهی واحد قزوین مطالبی را در خصوص تجاری سازی بیان نمودند و مقرر گردید که قرارداد همکاری تجاری سازی با جهاد دانشگاهی انجام گیرد. سپس با توجه به هماهنگی های به عمل آمده، فناوران مستقر در مرکز رشد دانشگاه نیز در جلسه حضور یافته و نماینده شرکت ها و هسته ها به ارائه دیدگاه ها، نظرات و بیان مشکلات و مسائل بوجود آمده پرداختند.

در پایان نیز اعضای شورا به همراه مدیر منابع و طراحی عمرانی دانشگاه از محلی که برای استقرار مرکز رشد در خارج از پردیس دانشگاه در نظر گرفته شده است بازدید و تصمیماتی نیز در خصوص آن اتخاذ گردید.