روند اجرای همایش استارت آپ بین المللی فناوری های نوین سلامت آب شرب

در اولین روز استارت آپ بین المللی فناوری های نوین سلامت آب شرب در مجموع 64 ایده ارائه شد . دانشجویان ایده پرداز در چهاربخش زمانی مختلف به ارائه سه دقیقه ایی ایده های خود پرداختند . در بخش اول تعداد 17 ایده ، در بخش دوم 20 ، در بخش سوم 15 و دربخش اخر 9 ایده ارائه شدند که در آخر تعداد 30 ایده توسط تیم داوری برگزیده شد و به مرحله بعد راه یافت

دکترحمید کاریاب در این همایش اظهارداشت: با حضور جوانان خلاق از استانهای مختلفی چون فارس خوزستان، کردستان ایده های مختلفی با محور آب ارائه شده که داوری آنها توسط ۲۰ استاد شاخص صورت می گیرد.

وی در خصوص اهداف برگزاری این همایش هم اظهارداشت: ایجاد فضای شور و نشاط و انگیزشی در میان جوانان و تبادل اندیشه و بسترسازی برای مقابله با چالشها و ایجاد فضایی برای طرح ایده ها برای تجاری سازی از مهمترین اهداف ما در برگزاری این رویداد می باشد.

کاریاب تصریح کرد: این همایش می تواند رقابت سالمی را ایجاد کند و ایده ها پخته تر شده و نظر سرمایه گذاران هم جلب شود لذا امیدواریم برای رفع چالش های مرتبط با آب از ظرفیت شرکت های دانش بنیان استفاده بیشتری شود.

در روز بعد رویداد ، ایده پردازان برگزیده در کارگاه های توانمند سازی که توسط  منتورها برگزار میگردد شرکت خواهند کرد

لازم به ذکر است مرحله فینال استارت آپ در روز پنج شنبه 14 آذر ماه 98 برگزار خواهد شد و در آن ایده پردازان توضیحات بیشتری را پیرامون ایده خود ارائه خواهند داد