کسب رتبه برتر توسط آقای مهندس علیرضا عباسپور در پنجمین فن بازار ملی سلامت جهت ایده تولید دستگاه نوین دسیلولازسیون
 پنجمین همایش فن بازار سلامت در تاریخ های 16 و 17 آبان با شعار "دانشگاه نوآور؛ رونق اقتصاد سلامت" به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و با حضور صاحبان ایده های نودر عرصه سلامت،سرمایه گذاران،اندیشمندان ، تصمیم سازان و مسئولین در شهرستان چابهار برگزار گردید و در خاتمه آقای مهندس علیرضا عباسپور ( مدیر عامل شرکت طب گستر تریتا ) بخاطر ایده محصول محور تولید " دستگاه نوین دیسلولازسیون و ریسلولار بیورآکتور هوشمند کشت و جداسازی سلول برای پیوند ارگان" موفق به کسب رتبه اول و دریافت جایزه "کارت هدیه 100 میلیون ریالی"گردید.
 به گزارش روابط عمومی همایش، در این مراسم از هفت ایده محصول محور، 3 تیم برگزیده دانشجوئی و 3 نفر از حامیان برگزاری فن بازار قدردانی گردید.در بخش محصول محور بیش از 160 ایده به دبیرخانه پنجمین فن بازار ملی سلامت ارسال شده بود که پس از بررسی و داوری اولیه 22 ایده برتر برای رقابت نهایی انتخاب شده و در نهایت به 7 ایده جایزه تعلق گرفت.
لازم به ذکر است شرکت "طب گستر تریتا" از شرکتهای دانش بنیان و فعال مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی قزوین می باشد.
رئیس و همکاران مرکز رشد نیز به نوبه خود این موفقیت را به جناب آقای مهندس عباسپور و همکارانشان در شرکت طب گستر تریتا تبریک عرض می نماییم.