کارگاه آموزشی ثروت‌آفرینی از سرمایه‌های دانش
دسته‌بندی کارگاه: کارگاه‌های آموزش بین‌المللی
زمان برگزاری:2 روز از 27 لغایت 28 خرداد ماه 1393
محل برگزاری: دانشگاه صنعتی شریف
ملاحظات:ظرفیت کارگاه محدود و اولویت ثبت‌نام بر مبنای زمان ثبت‌نام قطعی می‌باشد.

درباره کارگاه
دانشگاه صنعتی شریف با همکاری موسسه مدیریت دانش Dr.-Ing Alfeis آلـــمان، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی 2 روزه ثروت‌آفرینی از سرمایه‌های دانشی توسط جناب آقای دکتر جوزف هافر آلفیس متخصص برجسته مدیریت دانش در سطح بین‌المللی و مشاور و مدرس ارشد مدیریت دانش در سازمان‌های پیشرو دنیا در تاریخ 27 و 28 خرداد 1393 نموده است.
حضور و برگزاری کارگاه آموزشی پیاده‌سازی عملیاتی مدیریت دانش توسط دکتر جوزف هافر آلفیس به عنوان یکی از برجسته‌ترین خبرگان جهانی در حوزه مدیریت دانش سازمانی که هدایت و نظارت بر اقدامات مدیریت دانش در ده‌ها سازمان پیشرو دنیا را بر عهده دارد، فرصت منحصر به فردی برای سازمان‌های کشور به منظور ارتقا و توسعه فعالیت‌های خود به منظور ایجاد سازمان دانشی ارزش‌آفرین می‌باشد.
مهم‌ترین سرفصل‌های کارگاه‌ آموزشی
·         استراتژی دانشی، چگونگی طراحی، راه‌اندازی و پایش مدیریت دانش سازمان
·         چگونگی ایحاد بستر نرم‌افزاری مدیریت دانش در سازمان با تاکید بر Web 2.0 و Enterprise 2.0
·         ابزارهای ارزش‌آفرین مدیریت دانش شامل مجموعه ابزارهای استخراج، انتشار و ذخیره‌سازی دانش
·         راهکارهای گروهی خلق، مدیریت و شبکه‌سازی دانش
·         اندازه‌گیری دانش همراه با مروری بر الگوی اندازه‌گیری MAKE
·         راهکارهای عملیاتی مدیریت ایده‌ها و نوآوری به منظور خلق دانش سازمان
·         همراه با تمرین‌های عملی و مطالعات موردی سازمان‌های پیشرو دنیا

اطلاعات ثبت‌نام
هزینه ثبت ‌نام : به ازای هر نفر 250 دلار (شامل 2 روز تدریس کارگاه، پذیرایی، ارائه مستندات کارگاه، ارائه گواهی‌نامه و ارائه ترجمه همزمان)
مدارک ثبت‌نام جهت دریافت کارت ورود : کپی کارت ملی، دو قطعه عکس، تکمیل فرم مشخصات ثبت‌نامی
گواهی‌نامه کارگاه : شرکت کنندگان گواهی‌نامه خود را از موسسه مدیریت دانش Dr.-Ing Alfeis آلمان و دفتر ارزیابی و هدایت سازمان‌های دانشی کشور (MAKE) در دانشگاه صنعتی شریف دریافت می‌دارند.

تعداد بازديد اين صفحه: 65557
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53435496 تعداد بازديد زيرپورتال: 158069 اين زيرپورتال امروز: 128 سایت در امروز: 23635 اين صفحه امروز: 39