خبر
برگزاری مراسم اختتامیه رویداد سه روزه استارت آپی فناوریهای نوین سلامت آب شرب در تاریخ 14/9/98 در دانشگاهئ قزوین
رویداد سه روزه استارت آپی " فناوریهای نوین سلامت آب شرب که از تاریخ 12/9/98 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شده بود با اعلام برندگان نهایی در روز پنج شنبه 14/9/98 به پایان رسید .در مراسم اختتامیه که با حضور ایده پردازان برتر ،وجمعی از مسئولین و میهمانان وزارتی ، استانی و دانشگاه حضور داشتند برندگان نهایی اعلام واز آنان با لوح تقدیر ، تندیس رویداد و جایزه نقدی تقدیر به عمل آمد. این رویداد دارای 8 برنده نهایی به انتخاب داوران بود که در دو برنامه سخنرانی و پوستر شرکت داشتند. برندگان نهایی در 4 بخش سخنرانی ( 3نفر ) پوستر ( 3 نفر) بین الملل ( یک نفر ) و جوان ( یک نفر ) موفق به دریافت جایزه گردیدند. لازم به ذکر است برندگان نهایی از بین بیش از 150 ایده پرداز که ایده های خود را به دبیرخانه استارت آپ فرستاده بودند انتخاب گردیدند.